Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul clinicii noastre DR FUE. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

  1. Utilizarea Site-ului Site-ul nostru este destinat exclusiv informării pacienților cu privire la serviciile și tratamentele oferite de clinica DR FUE. Nu oferim consultații medicale online prin intermediul siteului sau al blogului. Informațiile de pe site nu trebuie considerate recomandări medicale.
  2. Proprietate Intelectuală Tout conținutul de pe acest site, incluzând, dar nelimitându-se la text, imagini, sunete, videoclipuri și grafică, este proprietatea clinicii DR FUE sau a furnizorilor noștri de conținut. Reproducerea, modificarea sau utilizarea neautorizată a conținutului este strict interzisă.
  3. Link-uri Externe Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web pentru comoditatea dvs. Nu avem control asupra acestor site-uri și nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile lor de confidențialitate.
  4. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului după modificări constituie acceptarea noilor termeni.
  5. Legea Aplicabilă Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile țării în care este situată clinica DR FUE.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de pe site.