PRP Cluj – Terapia Vampir

Terapia PRP implică prelevarea unei cantitați mici de sânge de la pacient, care este ulterior centrifugat pentru a separa fracția bogată în trombocite și factori de creștere esențiali. Acest ser revoluționar, obținut din propriul sânge, este injectat în zona scalpului afectată de subțierea sau căderea părului. Factorii de creștere din plasmă activează foliculii de păr adormiți, stimulând ciclul natural de creștere și întărind firele existente.

De ce să alegeți clinica Dr. FUE pentru PRP in Cluj?
De ce să alegeți clinica Dr. FUE pentru PRP in Cluj?

La clinica Dr. FUE, folosim cele mai moderne echipamente și tehnici pentru a asigura eficiența maximă a terapiei PRP. Utilizăm echipamente de centrifugare de înaltă precizie pentru a obține fracția de plasmă îmbogățită optim cu trombocite și factori de creștere.

PRP Preț

Fiind un tratament autolog, terapia PRP nu prezintă riscuri de respingere sau reacții adverse. Se folosesc doar materiale sterilizate, iar procedurile se desfășoară într-un mediu clinic sigur și igienic.

Beneficiile terapiei PRP:
Reactivează foliculii adormiți și stimulează creșterea firelor noi de păr
Îmbunătățește densitatea și aspectul părului existent
Efect de întinerire și întărire a firelor de păr
Tratament autolog, fără riscuri de respingere
Procedură rapidă, minim invazivă și indoloră
Rezultate vizibile în 2-3 luni de la prima ședință
Se poate combina cu alte tratamente pentru păr
PRP – o ședința
900 RON
800 RON
1x PRP
PRP – Pachet 3 ședințe
2700 RON
2200 RON
3x PRP
Cum se desfășoară terapia PRP?
Cum se desfășoară terapia PRP?

Pentru început, prelevăm o cantitate mică de sânge de la pacient și o procesăm printr-o metodă de centrifugare specială, care ne ajută să izolăm plasma bogată în trombocite și factori de creștere. Această plasmă concentrată este apoi injectată cu finețe în zonele problematice ale scalpului, acolo unde părul este subțire sau tinde să cadă, utilizând seringi extrem de fine pentru a minimiza orice disconfort.

Procedura în întregul ei durează în jur de o oră și se desfășoară fără nevoia de anestezie sau procedee chirurgicale. Odată cu finalizarea injectării serului PRP, pacientul poate să se întoarcă imediat la activitățile sale cotidiene. Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm un plan de tratament ce constă în 3-4 sesiuni de terapie PRP, efectuate la interval de 4-6 săptămâni una de cealaltă. Schimbările vor apărea treptat, odată cu stimularea regenerării foliculilor de păr și a creșterii unei noi podoabe capilare mai dense și sănătoase.