Cum se desfășoară intervenția

Clinica de implant de păr Dr. FUE utilizează procedura chirurgicală avansată Sapphire-FUE (extracția unității foliculare).

Sapphire-FUE creează o linie a părului plină, naturală, ce crește în același unghi cu părul care se afla acolo înainte.

Pacientul este complet treaz în timpul intervenției chirurgicale. Anestezia locală se aplică doar pentru a amorți partea din spate a capului.

Unitățile foliculare sunt recoltate din acea “zonă donatoare”, deoarece părul de acolo nu este afectat de majoritatea factorilor care duc la căderea părului în altă parte.

Aceste unități foliculare sunt apoi grefate, una câte una, în zona țintă de transplant. Fiecare unitate conține 1-5 fire de păr, care ulterior se înrădăcinează și cresc la fel ca părul normal.

Sapphire-FUE este cea mai recentă tehnică dezvoltată în domeniul implantului de păr.

Marile centre chirurgicale din întreaga lume se bazează pe această procedură din mai multe motive:

Proces rapid de vindecare
Sapphire-FUE poate fi efectuată pe orice tip de piele și orice tip de scalp
Inciziile mici se vindecă rapid, fără a lăsa cicatrici. Cel mai important, nu există semne că noul păr a fost implantat
PRACTIC, 100% DIN PĂRUL NOU CREȘTE PERFECT!
1.
Începutul intervenției chirurgicale

În funcție de complexitatea cazului, de calitatea și cantitatea de păr din zona donatoare a scalpului, vom începe recoltarea foliculilor de păr.

Zona asupra căreia se intervine va fi amorțită cu ajutorul anesteziei locale.

2.
Procesul de Extracție

După ce anestezia își face efectul, procesul de extracție FUE poate începe. Poziționăm pacientul în scaunul chirurgical și începem extracția părului.

Unii medici părăsesc salonul sau nu se ocupă ei înșiși de efectuarea acestui pas, dar este obligația medicului sa fie prezent și să coordoneze procedura chirurgicală. In cadrul clinicii Dr. FUE medicul va fi prezent si va efectua intregul proces.

De-a lungul procesului de recoltare a foliculilor de păr, pacientul poate lua pauze pentru a se întinde sau pentru a merge la toaletă, dacă dorește. Această etapă poate dura între 2-5 ore, în funcție de numărul de grefe care urmează să fie recoltate prin tehnica FUE.

apple
Pauză de masă

După recoltare, pacientul ia o pauză de masă, oferită de Clinica Dr. FUE, ca parte a întregii experiențe.

De obicei, nu durează mai mult de 10-15 de minute înainte de a aduce pacientul înapoi în sala de operație și de a continua procedura, făcând o nouă anestezie pe următoarea zonă.

3.
Efectuarea Inciziilor pentru noii Foliculi

Crearea inciziilor este o parte critică a procesului și este, de asemenea, efectuată de catre medic.

Această etapă se realizează cu desăvârșire și precizie, determinând direcția de creștere a părului. ȘI ACEST PAS TREBUIE EFECTUAT DE MEDIC!

Linia parului, zona tâmplelor, și creștetul capului/vertex sunt întotdeauna efectuate manual, deoarece aceste zone necesită atenție deosebită pentru crearea unui model și design natural, atractiv din punct de vedere estetic. Acest pas poate dura 1-2 ore.

4.
Plasarea Grefelor în Zona Beneficiară

După ce firele de păr au fost extrase, curățate și micile incizii au fost create, asistentele medicale plasează cu atenție grefele în zona beneficiară a scalpului, sub supravegherea medicului si/sau cu ajutorul acestuia. Medicul va fi prezent in sala pentru a ajuta si coordona partea de implant pe toata durata interventiei!

Chiar înainte de plasarea grefelor se va efectua tratamentul PRP în scalp pentru a ajuta la o vindecare mai rapida, o rata mai mare de prindere a grefelor ce urmeaza a fi implantate și pentru a stimula o creștere suplimentară a foliculilor existenți.

5.
Finalizare Intervenție

Dupa ce se pune ultima grefă vă bandajăm cu atenție capul și începem să vă oferim instrucțiuni detaliate despre îngrijirea ulterioară. De asemenea, vă spunem la ce vă puteți aștepta după intervenție.

Oferim instrucțiunile postoperatorii și medicamentele necesare. De asemenea, vă oferim pulverizatorul cu ser fiziologic care vă ajută să îngrijiți părul nou transplantat, în timp ce încearcă să restabilească o nouă legătură vasculară. În cele din urmă, pacientul este externat și se stabilește o programare ulterioară în urmatoarea zi.