Întrebări Frecvente

Vrei să afli mai multe despre intervenția de implant de păr, păreri de la alte persoane sau ce presupune această intervenție?
Consultația Gratuită
Despre procesul necesar consultației gratuită
Ce include consultația gratuită oferită de clinica voastră?

Oferim o consultație gratuită prin care analizăm cu atenție fotografiile trimise, pentru a evalua gradul de alopecie. Pacienții primesc înapoi un raport personalizat, incluzând recomandări precise, întrebări specifice pentru a înțelege mai bine cazul, și o estimare a costurilor unui viitor transplant.

Cum se pot trimite fotografiile pentru această consultație?

Pacienții pot trimite fotografiile fie prin e-mail, fie prin WhatsApp. Este esențial să vă asigurați că fotografiile sunt de înaltă calitate, din mai multe unghiuri, pentru a permite o evaluare corectă.

Ce urmează după trimiterea fotografiilor pentru consult?

În momentul în care fotografiile ajung la noi, echipa noastră va începe procesul de analiza a cazului de alopecie. În scurt timp, veți fi contactați cu un set de întrebări care să ne ajute să înțelegem mai bine nevoile dumneavoastră și vă vom prezenta opțiuni recomandate personalizate, precum și o estimare profesională pentru procedura de transplant.

Există și posibilitatea unei consultații online cu medicul?

Da, clinica noastră oferă, de asemenea, opțiunea unei consultații online plătite, menită să ofere o analiză în profunzime a cazului dumneavoastră de alopecie, un diagnostic precis, sfaturi specializate, și evident, un tratament personalizat.

Când este preferabil să aleg consultația gratuită și când să mă orientez spre o consultație în clinică?

Consultația gratuită este ideală dacă vă gândiți serios la un transplant de păr. În schimb, dacă doriți o abordare mai profundă a stării de sănătate a părului și scalpului, precum și sfaturi personalizate de la un specialist, consultația în clinică sau telemedicina reprezintă alegerea adecvată.

Ce durată are o consultație efectuată în clinică?

O consultație la clinică durează aproximativ 30 de minute, timp în care medicul se dedică în totalitate descifrării nevoilor dumneavoastră pentru a asigura cel mai bun plan de tratament posibil.

Este necesară o programare pentru consultația cu medicul?

Programarea pentru o consultație în clinică este esențială. Aceasta ne ajută să ne organizăm activitățile și să ne asigurăm că pacientul beneficiază de atenția completă a echipei noastre.

Ce tip de tratament prescrieți în urma consultației de specialitate platite pentru alopecie?

Prescriem un tratament individualizat care include medicație și recomandări pentru îngrijirea părului. Tratamentul este proiectat pentru îmbunătățirea calității firelor de păr existente, încetinirea progresiei alopeciei și pregătirea scalpului în vederea unui transplant reușit.

În cât timp pot aștepta un răspuns după consultația online?

Obiectivul nostru este de a răspunde într-un interval de 24 – 72 de ore de la primirea fotografiilor dumneavoastră, asigurându-vă că primești informațiile necesare într-un mod prompt și eficient.

Întrebări Generale
Informează-te înainte să iei o decizie cu privire la implant
Este cazarea inclusă în prețul intervenției de transplant de păr?

Da, confortul dvs. este o prioritate pentru noi. Prin urmare, asigurăm cazare la un hotel de 4 sau 5 stele, pentru a vă garanta cel mai înalt nivel de relaxare în timpul șederii pentru procedură.

Este inclusă mancarea în costul procedurii de transplant?

Absolut, gândim fiecare detaliu pentru confortul dvs. O masă vă va fi furnizată în clinica noastră în timpul pauzei din cadrul intervenției, totul fiind inclus în prețul inițial.

Pot apela la serviciile dvs. dacă am avut un transplant anterior?

Absolut, totuși, datorită eforturilor suplimentare necesare recoltării cauzate de transplantul din trecut efectuat la alta clinică, se va aplica un tarif adițional de 500 de euro.

Pot să mă programez de urgență?

Înțelegem necesitatea urgentă a unor solicitări; totuși, programările se pot face numai în limita disponibilității în agenda noastră, astfel încât să putem asigura standardele noastre înalte de calitate și atenție individuală.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm plata cash, card sau virament bancar.

Care este politica dumneavoastră privind confidențialitatea?

Respectăm cu strictețe confidențialitatea fiecărui client. Toate informațiile și documentele sunt păstrate în secret, asigurând discreție absolută în ceea ce privește procedura dvs.

Există vreo restricție de vârstă pentru a beneficia de un transplant de păr?

Pacienții care doresc să beneficieze de un transplant de păr trebuie să fie în intervalul de vârstă de 25-65 de ani. Acesta este intervalul în care considerăm că procedura are cele mai mari șanse de succes, permițând o evaluare adecvată a evoluției alopeciei și asigurând un rezultat optim al transplantului de păr.

Cum mă pot pregăti pentru ziua intervenției?

În urma programării, veți primi de la noi un set de instrucțiuni și recomandări preoperatorii și postoperatorii detaliate, destinate să vă pregătească pentru ziua procedurii și să asigure buna desfășurare a acesteia.

Despre Intervenție
Ce trebuie să știi despre procedura de transplant de păr
Cât durează până voi vedea rezultatele?

Pacienții pot observa începerea creșterii părului la 2 săptămâni, ulterior părul va cădea și își va relua creșterea propriu-zisă în lunile 3-6, cu rezultat final între 12-18 luni.

Ce sunt grefele? Câte fire conține o grefă?

O grefă este o unitate foliculară care poate conține între 1 și 5 fire de păr, însă media este de aproximativ 1,5-3 fire de păr per grefă.

Ce păr se transplantează?

Transplantăm părul din zona occipitală a capului, regiunea care este rezistentă la efectele hormonului DHT, responsabil de căderea părului.

Care sunt etapele transplantului?

Procesul transplantului este descris detaliat pe pagina noastră sub secțiunea „Cum se desfășoară intervenția”, unde veți găsi toate informațiile necesare despre etapele intervenției pas cu pas.

Ce este PRP-ul și de ce este necesar?

PRP-ul este terapia cu plasmă bogată în plachete, care sprijină regenerarea și revitalizarea foliculilor de păr. Informații amănunțite sunt disponibile pe pagina noastră web la secțiunea „Alte servicii”.

Includeți gratuit Terapia PRP?

Da, în contextul unei intervenții de implant de păr, fiecare pacient beneficiază de un tratament PRP gratuit pentru a maximiza șansele de reușită și eficiența transplantului.

Este dureroasă procedura de transplant de păr?

Transplantul se efectuează sub anestezie locală, reducând astfel disconfortul la minimum. Pacienții raportează adesea senzații minime de disconfort.

Cât timp durează o sesiune de transplant?

Durata unei sesiuni de transplant poate varia în funcție de cantitatea de păr transplatată, dar in general durează între 6 și 9 ore.

Pot să îmi spăl părul după transplant?

Da, însă veți primi instrucțiuni specifice despre când și cum să începeți să vă spălați părul după transplant.

Există vreo restricție de activitate după transplant?

Pacienții sunt sfătuiți să evite exercițiile fizice intense și expunerea directă la soare pentru o perioadă de timp.

Trebuie să iau timp liber de la serviciu după procedură?

Mulți pacienți se întorc la activitățile obișnuite după câteva zile, însă aceasta depinde de natura muncii pe care o efectuează.

Cum asigurăm supraviețuirea maximă a grefelor transplantate?

Utilizăm tehnici de ultimă oră și avem o echipă foarte experimentată, iar toate acestea contribuie la o rată foarte bună de prindere a grefelor.

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Poți să ne contactezi pe Whatsapp, Messenger sau prin email și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil. Intră pe pagina noastră de contact pentru mai multe informații.