Implant Sprâncene

Sprâncenele modelează frumusețea feței și îi dau viață prin expresivitate. Totuși, din diverse motive precum genetica, vârsta, excesul de epilare sau accidente, multe persoane se confruntă cu sprâncene subțiri, rare sau chiar lipsa acestora. Această problemă poate afecta încrederea în sine și aspectul general. La Dr. Fue, oferim o soluție revoluționară – implantul de sprâncene – care vă va reînvia expresivitatea chipului și vă va reda frumusețea naturală pierdută.

De ce să alegeți clinica Dr. FUE pentru Implantul de Sprâncene?
De ce să alegeți clinica Dr. FUE pentru Implantul de Sprâncene?

Ce ne diferențiază este atenția deosebită acordată fiecărui caz în parte. Înainte de procedură, evaluăm amănunțit forma feței, culoarea pielii și a firelor de păr pentru a crea un design personalizat al sprâncenelor, perfect armonizat cu trăsăturile dumneavoastră. Doar astfel putem garanta un rezultat excepțional. De asemenea, pacienții beneficiază de îngrijire postoperatorie minuțioasă pentru a asigura o vindecare optimă.

Implant Sprâncene Preț

Prețul pentru o intervenție de implant de sprâncene la clinica noastră Dr. FUE este de 1090 euro. Acest preț acoperă costurile complete ale procedurii minim-invazive efectuate de specialiștii noștri.

Prețul final poate varia cu +/- 200 euro în funcție de complexitatea cazului dumneavoastră și numărul de fire de păr necesare pentru a obține sprâncenele dorite. Cazurile care necesită mai multe fire transplantate vor avea un cost suplimentar rezonabil.

La Dr. FUE, folosim doar materiale și echipamente de înaltă calitate, iar intervențiile sunt realizate întotdeauna de medici cu vastă experiență în implanturi de păr. Vă asigurăm rezultate naturale, de durată, la cele mai înalte standarde de siguranță și igienă.

Nu ezitați să ne contactați pentru o evaluare gratuită și un deviz personalizat pentru implantul dumneavoastră de sprâncene perfecte!

Intervenția, care durează între 4 și 6 ore, include mai multe etape:
Consultație inițială și crearea designului personalizat al sprâncenelor
Extragerea foliculilor de păr prin tehnica FUE fără cicatrice
Implantarea firelor de păr în zona sprâncenelor, fir cu fir, cu precizie milimetrică
Îngrijiri post-operatorii și instrucțiuni detaliate pentru vindecare
Intervenție Implant Sprâncene
€1590
€1090
Intervenție de 1 zi
Cum se desfasoara Implantul de sprâncene?
Cum se desfasoara Implantul de sprâncene?

Implantul de sprâncene este o procedură minim-invazivă și sigură, care utilizează propriile dumneavoastră fire de păr pentru a replanta fire acolo unde este nevoie. Specialiștii noștri în transplant de păr folosesc tehnica FUE (Extracție Unitară Foliculară) pentru a extrage firele de păr și le implantează cu precizie în zona sprâncenelor. Rezultatul? Sprâncene pline, cu densitate naturală, perfect conturate și în armonie cu trăsăturile feței. Nu mai este nevoie de creioane, pudre sau alte produse pentru sprâncene – implantul vă oferă sprâncene perfecte pe viață!