Retur / Anulare

Termeni și condiții de retur / anulare pentru clinica de implant de păr

 1. Consultații online:
  • Consultațiile online pot fi anulate cu cel puțin 24 de ore înainte de data și ora programate pentru a beneficia de rambursarea completă a sumei achitate.
  • În cazul în care anularea se face cu mai puțin de 24 de ore înainte de consultație sau dacă nu vă prezentați la consultație, suma achitată nu va fi returnată.
 2. Avans pentru intervenția de implant de păr:
  • Avansul achitat pentru intervenția de implant de păr poate fi returnat integral dacă anularea se face cu cel puțin 30 de zile înainte de data programată pentru intervenție.
  • Dacă anularea se face cu mai puțin de 30 de zile înainte de data intervenției, avansul nu va fi returnat, deoarece ziua respectivă rămâne blocată și nu mai poate fi alocată unui alt pacient în timp util.
  • Această politică este necesară pentru a ne asigura că putem gestiona eficient programările și pentru a oferi servicii de calitate tuturor pacienților noștri.

Vă rugăm să rețineți că aceste termene și condiții sunt menite să asigure un echilibru între nevoile și așteptările pacienților noștri și capacitatea noastră de a oferi servicii de înaltă calitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de retur și anulare, vă rugăm să ne contactați, și echipa noastră vă va oferi cu plăcere informații suplimentare.