Politica de Confidențialitate

La clinica DR FUE, respectăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și ne angajăm să le protejăm în conformitate cu legislația aplicabilă. Această politică explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile furnizate de către dumneavoastră pe site-ul nostru.

Colectarea Datelor Putem colecta următoarele informații de la dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru:

  • Date de contact (nume, adresă de e-mail, număr de telefon) furnizate în formularul de programare
  • Date demografice și de sănătate furnizate în formularul medical online (opțional)
  • Date analitice, precum adresa IP, tipul de browser și sistemul de operare

Utilizarea Datelor Datele colectate sunt utilizate exclusiv pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră pe site și pentru furnizarea serviciilor medicale solicitate de dumneavoastră, precum:

  • Prelucrarea cererilor de programări și întrebărilor primite prin formulare
  • Evaluarea preliminară a cazului medical și pregătirea consultației
  • Comunicări și notificări legate de serviciile noastre
  • Analize statistice anonime pentru îmbunătățirea site-ului

Dezvăluirea Datelor

Nu vom vinde, închiria sau distribui datele dumneavoastră personale unor terțe părți neafiliate, cu excepția situațiilor în care suntem obligați prin lege sau dacă este necesar pentru furnizarea serviciilor medicale.

Securitatea Datelor

Aplicăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, accesului neautorizat sau divulgării accidentale.

Reținerea Datelor

Vom păstra datele dumneavoastră doar atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care există prevederi legale care impun păstrarea lor pentru o perioadă mai lungă de timp.

Drepturi privind Datele

Aveți dreptul de a accesa, modifica sau șterge datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Pentru orice solicitare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact disponibile pe site.

Modificări la Politica de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic această politică de confidențialitate. Orice modificări vor fi afișate pe site, astfel încât să puteți fi la curent cu practicile noastre actuale.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați.