PRP – Terapia Vampir – PRP pentru Scalp

PRP (Platelet Rich Plasma) sau Terapia Vampir este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai noi metode estetice in stoparea caderii parului. Prin formula sa de plasma imbogatita cu factori de regenerare, PRP-ul constituie o alegere ideala pentru pacientii care sufera de alopecie si doresc un tratament natural, fara incarcatura chimica sau artificiala.

Cum se obtine PRP-ul pentru Scalp?

Fiind un tratament natural, procesul de obtinere a plasmei presupune  recoltarea unei cantitati mici de sange intr-o eprubeta prevazuta cu anticoagulant care va fi procesata in cateva minute. Aceasta se va injecta in scalp, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a nu resimti durere, zona care urmeaza sa fie injectata va fi data cu crema anestezica.

Tratamentul este ideal pentru pacientii care sufera de caderea parului si vor sa-si imbunatateasca aspectul fizic. Datorită avantajului major de a folosi elementele proprii ale organismului nu exista efecte secundare majore pentru acest tratament.

Tratament PRP par parerile expertilor

Studiile au arătat eficacitatea procedurii cu o reducere a căderii părului după 3 luni, 6 luni şi un an, iar datele susţin efectul pozitiv terapeutic atât asupra bărbaţilor, cât şi a femeilor.